Twinkly clusterverlichting met app 6 m met 400 LED lampjes w


sinds 29-5-2023 03:01:11

Grote foto twinkly clusterverlichting met app 6 m met 400 led lampjes w tuin en terras verlichting Grote foto twinkly clusterverlichting met app 6 m met 400 led lampjes w tuin en terras verlichting Grote foto twinkly clusterverlichting met app 6 m met 400 led lampjes w tuin en terras verlichting Grote foto twinkly clusterverlichting met app 6 m met 400 led lampjes w tuin en terras verlichting Grote foto twinkly clusterverlichting met app 6 m met 400 led lampjes w tuin en terras verlichting
prijs: € 154
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Twinkly clusterverlichting met app 6 m met 400 LED lampjes warm / koud wit

Productbeschrijving
Met de clusterverlichting met app van Twinkly steel jij de show tijdens de kerstdagen. Geen enkele avond is meer hetzelfde door de unieke app van Twinkly. Kies uit een enorme galerij van opvallende effecten en verlicht je kerstboom of object met unieke weergaves. Of bedenk helemaal zelf hoe je het wilt en creëer je eigen lichteffecten.

De Twinkly app kan de exacte positie van elk afzonderlijk LED lampje waarnemen via je smartphone of Ipad camera. Zo pas je eenvoudig de LED lampjes aan door de snelheid, kleuren en effecten te veranderen. Ook kan je de LED lampjes afstemmen op muziek. De LED lampjes twinkelen dan op de maat van de muziek. Kies je favoriete lied, zet het volume aan en genieten maar!

Om het nog opvallender en groter te maken: bij goede Wifi dekking kunnen tot 4000 Twinkly LED lampjes samen gesynchroniseerd en in een lichtinstallatie verwerkt worden. Zo zet je een echt lichtspektakel neer! Twinkly kan ook worden geïntegreerd met Google Assistent en Amazon Alexa.

 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8056326672805
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Twinkly
 ● sku: LIS72805
 ● mpn: TWC400GOP-BEU


Kenmerken: Kopen in BrusselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 30084880 Meld aan Aanbod