RFX (3-pack 240 Liter)


sinds 17-9-2020 4:08:33

  • Grote foto rfx 3 pack 240 liter tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto rfx 3 pack 240 liter tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto rfx 3 pack 240 liter tuin en terras overige tuin en terras
  • Grote foto rfx 3 pack 240 liter tuin en terras overige tuin en terras
Grote foto rfx 3 pack 240 liter tuin en terras overige tuin en terras Grote foto rfx 3 pack 240 liter tuin en terras overige tuin en terras Grote foto rfx 3 pack 240 liter tuin en terras overige tuin en terras Grote foto rfx 3 pack 240 liter tuin en terras overige tuin en terras
prijs: € 69,95
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


RFX-1 is een Earthwoolsubstraat voor de horticultuur. Door de toepassing van Earthwool® is ons product bijna 100 % natuurlijk. RFX-1 bestaat volledig uit niet gerecycelde grondstoffen. Doordat wij bij RFX-1 alleen van nieuwe grondstoffen gebruikmaken, heeft u ook geen last van ziektes en/of schimmels van buitenaf.
Earthwool® is een steenwol gemaakt met een natuurlijk bindmiddel (ecose) welke vrij is van acetylaten en formaldehyde's. Daardoor een veel toegankelijker substraat voor de plantwortel in vergelijk met "gewone" steenwol. Tezamen met de juiste verhouding aan foam zorgt het voor een goede verhouding van water en zuurstof in de pot of bak.
Tijdens het productieproces wordt de RFX-1 mix geïmpregneerd met een biologisch / bacteriologisch leven. Dat zorgt er voor dat de RFX-1 mix zich meteen gedraagt als volwaardig substraat waar de wortels van de plant zich goed kunnen ontwikkelen. Door een slim verpakkingssysteem zijn wij in staat om 3 zakken RFX-1 mix in één doos van 60x40x40cm te verpakken. Zo kunnen wij er zorg voor dragen dat de RFX-1 mix in goede staat bij u terecht komt .
RFX-1 mix is direct klaar voor gebruik en behoeft zonodig alleen vochtig gemaakt te worden met water tijdens / na het inzetten van de planten. De RFX-1 mix niet samenpersen in de pot. Het meest geschikt voor Hydro of Aqua voeding. Dagelijks bewateren zorgt voor een beter resultaat. De zakken zijn gevuld met tenminste 80 liter.
RFX-1 word geleverd in 1 DOOS van 60x40x40cm met daarin 3 zakken van 80 liter elk, TOTAAL 240 LITER!
  Over ons
De Urban Gardening Store te Rotterdam is 20 jaar geleden opgericht met een simpele, maar heldere doelstelling: Het beschikbaar maken van kwalitatief goede producten voor de binnen- en buitenteelt tegen de scherpste prijs. 
Urban Gardening Store heeft een enorm assortiment waar vrijwel alles uit de voorraad leverbaar is: Van kweektenten tot aan belichting, substraten en alle andere benodigde kweekspullen zijn binnen uw online-omgeving.
Mocht u toch liever langskomen in onze winkel, heten wij u ten alle tijden welkom in onze zaak in Rotterdam!
 
Gegevens:
Pleinweg 240a (Bij de Maastunnel)
3083EZ Rotterdam
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
zondag: gesloten
Contact:
Telefoon: 010 - 484 37 52
E-mail: info@urbangardeningstore.nl
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Agra Wool


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 24133515 Meld aan Aanbod